Kelme padelbat Felina

1.249,00 DKK 1.049,00 DKK

Spiller type:

Dette bat er rettet mod øvede spillere, der leder efter et bat, som der giver balance og et sikkert slag på alle punkter. Det henvender sig både til den type spiller, som der spiller fra bagsiden af ​​banen eller tæt på nettet.

Tekniske funktioner

Battet er lavet i en blandet form med en profil på 38 mm og en vægt fra 355 gram til 375 gram.

I produktionsfremstillingen er der anvendt materialer, der giver modstand og stivhed, hvilket får en merværdi med hensyn til kontrol såvel som ved anvendelse af 4 lag glasfiber, der er vævet ind i battets flader. Dette gør battet mere modstandsdygtigt.

Centret er fremstillet med Xtra Soft Black EVA-skum, et skum, der garanterer en god betjening, men også er et skum, der giver meget få vibrationer. Dette er især vigtigt for spillere som har en tendens til at få albueproblemer.

Farve og design

Det er en racket med et spektakulært design, i lyse farver hovedsageligt fuschia, aqua og hvid. Det er en racket, der ikke går upåagtet hen og designet med at tage sig af enhver detalje.

Et af de mest slående aspekter af ketsjeren er, at det kan prale med en stor elegance, der forbedrer ballens virkning. Det er vigtigt at fremhæve huller i ketcher, strategisk placeret til at forbedre frigivelsen af ​​kuglen og dæmpe eventuelle vibrationer og øge det søde sted.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Felina er en spektakulær ketcher, uden tvivl en af ​​de bedste på markedet. Det er et kraftigt bat med stor kontrol og et skarpt design.

Det er vigtigt at fremhæve at hullerne i battet er strategisk placeret til at forbedre frigivelsen af ​​kuglen og dæmpe eventuelle vibrationer. Det giver en fordel i forhold til at ramme bolden det rigtige sted og undgå stød i albuen.