Salg af padelbaner

PADELBANER

Skab et miljø med plads til mange sportsudøvere med høj baneeffektivitet og gode indtjeningsmuligheder.
Klubber kan øge medlemstallet markant og byplanlæggere kan skabe et helt unikt miljø i uderummet, der giver adgang til en sport, som kan spilles af alle…

HVORFOR ER PADELBANER EN GOD INVESTERING?

  • Fremtidens folkesport: Alle kan spille padel, det er sjovt og udfordrende  lige fra starten. Padelsporten skaber nyt liv i ketsjersportens verden.
  • God fortjeneste:  En padelbane kræver mindre plads, man kan spille hele året, både indendørs og udendørs.
  • Størrelsesfordele: Hvor 2 personer normalt spiller tennis, kan 12 personer på samme areal spille padel
  • Padel: Pladsforbrug 50 m2 /person
  • Tennis: Pladsforbrug ca. 325-350m2 /person

KVALITET OG PROJEKTSTYRING

Padelsport aps har specialiserede samarbejdspartnere i Spanien, Portugal og Danmark, som er din garanti for høj banekvalitet. Padelsport aps har egen produktion af baner hos dansk og spansk leverandør, der leverer baner til hele europa. Vi konstruerer panorama, mobile og overdækkede padelbaner i certificeret C3 varmegalvaniseret stål, som er et krav i nordisk klima. Det betyder minimal vedligeholdelse og lang levetid.

Der vil være samlet projektstyringen på alt, fra første streg. Alle vores baner laves i danske og internationale standarder for padel.

• Baner i høj kvalitet tilpasset nordisk klima

• Opsætning og montering af dansk firma

• Baner laves i varmegalvaniseret stål C3

• Vi har baner og glas på dansk lager

• Glas leveres i 12 mm hærdet glas

• Materialevalget gør padelburet solidt, vejrbestandigt og 100% vedligeholdelsesfrit

• Samlet projektstyring, som sikrer at padelbur, underlag og mål matcher og at projektaftaler følges

RUDKØBING TENNISKLUB

I Rudkøbing Tennisklub har forvandlet deres gamle røde grusbane til en padelbane.
I “gryden” på anlæggets bane 3 kan klubben nu byde på en opgradering med padeltennis og 2 stk. minitennisbaner på hver 5,5 x 11 meter med ITF-certificeret kunstgræs og mobile tennisnet. NKI har stået for bundopbygning og alle kunstgræs-installationer, både i og udenfor buret. Padelburet er leveret af padelsport.dk. Der er her tale om C3 Panorama-modellen med tilhørende lysanlæg, så der også kan spilles padel, selvom mørket falder på. Med de store glaspartier fremstår buret både transparent og ekstremt publikumsvenligt.

VORBASSE TENNIS- OG PADELKLUB

Der kan nu spilles padel på ny bane i Vorbasse som det eneste sted i Billund Kommune.

“Vi har etableret banen for at være fremsynet, og fordi vi gerne vil kunne tilbyde noget andet, end det der allerede er i de omkringliggende byer. Jeg håber, at alle i Vorbasse vil være med til at passe på banen”, udtaler formanden, Susanna Madsen, der ser frem til at udbrede sporten.

Læs artiklen om indvielsen af padelbanen i Vorbasse. Jydske Vestkysten, 21/6-2019.

PRIVAT HAVE VED VEJLE

Padelbanen i ét med naturen, opsat i privat have. NKI har stået for placering og opbygning af smuk støttemur med trappe.Padelssport.dk

padelsport.dk

I forhold til styrke og teknik som bruges i tennis afhænger padelsport mere af reflekser, hurtig opfattelse og taktik. Derfor kan man hurtigt blive god – uanset alder, styrke og teknik. Padelsporten har et meget bredere publikum end andre former for ketchersport, samtidigt er padelsport enormt underholdende at se på.

I Spanien bliver der solgt omkring 400.000 tennisketcherer om året, mod 900.000 padelbats. Denne sport vokser stærkt, da den giver en hurtig succesoplevelse, når man starter med at spille, selv for handicappede er padelsporten et hit.

PADELSPORT.DK TILBYDER EN NØGLEFÆRDIG
LØSNING I TOPKVALITET TIL DET DANSKE KLIMA

Vi bygger vedligeholdelsesfri padelbaner i dansk topkvalitet, i certificeret C3 varmgalvanisering, som holder til det danske klima.

  • For os er det meget vigtigt at have glade kunder, som vil anbefale os i fremtiden.
  • Vores padelbaner er bygget op i samlesæt af moduler, som altid kan pilles ned og sættes op et andet sted hvis dette skulle blive nødvendigt.
  • Pilotbane på Odense Havn, som man er velkommen til at se og prøve.
  • Sats på kvaliteten, det betaler sig i længden og giver os tilfredse kunder.
  • Ring til os på 28715450, så giver vi jer vores bedste tilbud og service.

Hej Padelsport.

Tusind tak for en fantastisk flot Padelbane tak for rådgivning om at få banen galvaniseret, det er vi rigtig glade for. Tak for et godt samarbejde både med dig og Jesper sørensen (VAJS). På trods af Corona, levering, sommerferie er banen nu i fuld drift styret gennem MatchI.

Vi er stolte af vores bane????????

Med sportslig hilsen

Torben Toft Sørensen

Formand for V. Hjermitslev Boldklub